Следвайте Гласове в Навални е мъртъв?! Не - Навални е убит!

...
Следвайте Гласове в Навални е мъртъв?! Не - Навални е убит!
Коментари Харесай

Борисов: Навални е убит. Необходим е силен натиск върху Кремъл и повече помощ за Украйна

Следвайте " Гласове " в 

" Навални е мъртъв?! Не - Навални е погубен! Режимът го умъртви! Това е ликвидиране против демокрацията. Необходим е мощен напън върху Кремъл и повече помощ за Украйна ". Това написа в своя позиция във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По-рано през днешния ден съветските управляващи оповестиха, че съветският опозиционер и изявен критик на президента Путин - Алексей Навални, е умрял в пандиза.

Федералната работа за осъществяване на наказванията (ФСИН) за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви, че на Навални му е станало неприятно по време на разходка в петък в колонията и " съвсем незабавно по-късно е изгубил схващане ". Била е извикана кола за спешна помощ, само че медицинските служащи единствено са установили гибелта му.

" Всички нужни реанимационни ограничения бяха извършени, само че не дадоха позитивен резултат. Лекарите от незабавна помощ установяваха гибелта на наказания. Причините за гибелта се откриват ", добавя Федералната работа за осъществяване на наказванията.

Каналът в Telegram BAZA прецизира, че на Навални му прилошало към 13 ч. през днешния ден и че пристигналият на място медицински екип се е опитал да го избави, само че в 14:17 ч. той е умрял.

Президентът на Русия Владимир Путин е бил осведомен за гибелта на Навални, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Той добави, че не разполага с данни за повода за гибелта, която " медиците би трябвало да открият ".

 

Инфо: epicenter.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР